Boka nu

Köp till alla repriserna idag

Paneldiskussion: Kompetensutveckling som tränare

Registrera dig för att se innehållet

Genom att ange din e-post godkänner du våra villkor & Privacy Policy
Se reprisen nu

Om föreläsning

Tränaryrket är ett arbete med mycket potential som fortfarande är relativt ungt. Sättet vi arbetar på respektive hur vi levererar värde till våra kunder utvecklas kontinuerligt. För att stimulera utveckling i rätt riktning och möjliggöra större värde till kunderna är kompetensutveckling i tränarkåren ett vitalt område.

Under denna paneldiskussion kommer vi tillsammans med experter från branschen och fältet reda ut vägen till, och innebörden av, god kompetensutveckling oavsett om man arbetat länge eller ska gå sin första utbildning inom träning.

Teman från denna föreläsning

Helena Arnold

Drivit framgångsrika utbildningsföretag inom träningsbranschen och arbetat med träning i över 30 år. Har nu en ledande roll i arbetet med den nya PT-licensen via Friskvårdsföretagarna

Jonas Lissjanis

Arbetar som produktchef på Actic group och har sen 15 år tillbaka dels arbetat som PT/fystränare men också drivit utbildningsföretag inom träning.

Carl Norell

Fysioterapeut/PT med expertis inom uthållighetsutveckling och medgrundare till Tränarakademin.

Mats Sunebäck

Har 20 års erfarenhet från träningsbranschen och har arbetat som tränare, utvecklat utbildningsföretag och ansvarar idag för tränarna på SATS

Har du reserverat dina?

Vårt "Coachpaket" är ett bra alternativ om du vill ha tillgång till allt från detta event

Kolla in

Stolta att vara sponsrade av

Vill du blir sponsor? kontakta oss.


Loading content...

Loading content...